Utisci roditelja

Utisci roditelja 2017-05-31T23:21:50+00:00

Aleksandra Milosavljević, majka Teodora i Maksima

„Napredak mojih dečaka se primećuje kod njihove pažnje, koncentracije i veštine da sami već rešavaju sve domaće zadatke, tako da im je uspeh bolji i iz matematike i ostalih predmeta“.

Siniša Teodosić, Kristinin otac

„Mogu da kažem u jednoj reči – perfektno! A pedagoški pristup mom detetu je takav da ga nigde nismo još sreli. Kristina je najviše napredovala u razumevanju, pamćenju i koncentraciji“.

Milena Konstantinović-Živojinović, Andrijina majka

„Kod Andrije je apsolutni napredak i dijametralna razlika u odnosu na vreme pre pohađanja mentalne aritmetike. Dobili smo deset puta više nego što smo očekivali“!

Aleksandra Radojičić, Anđelijina majka

„Svi moji strahovi da joj se neće dopasti razbili su se posle prvog časa. Ostvarila je veliki napredak u individualnom veštinama kao što je crtanje i računanje“.

Nataša Mitrović, Aleksandrova majka

„Imao je 5 godina kada je počeo sa pohađanjem kursa, a tada nije znao brojeve ni da piše. Sada je naučio da ih piše i računa, potpuno ušavši u svet brojeva, koje je shvatio i zavoleo“.

Dragana i Aleksandar Stanišić, roditelji Luke i Ive

„Luka je brži i ima mnogo veću koncentraciju, dok je kod Ive koncentracija poboljšana maksmalno, jer ranije nije mogla da uči ako je, na primer, brat sa njom u sobi, a sad sve radi čak i ako mi razgovaramo sa njim. Mnogo su dobili na samopouzdanju i pamćenju, jer posle jednog čitanja mogu da zapamti celu pesmicu ili tekst“.